Try-out Terug naar het Begin Groningen

Een fijne try-out in de weilanden rondom Appingedam. Stralend weer en enthousiaste bezoekers!

” WAT HEEFT HET MEESTE INDRUK GEMAAKT …. Koerikoeloem 2018-05-27 13.25.08Eigenlijk heel veel. Ik ben zelf theater technicus en doe vooral veel licht en ik fotografeer veel dus in eerste instantie wordt ik gepakt door ‘plaatjes” die ik zie. En de omgeving pastte prachtig bij jullie stuk. Daarnaast vond ik alleen al de windharpen geweldig, dus was het voor mij al een geslaagde voorstelling geweest als er alleen die windharpen hadden gestaan. (…..) verder houd ik van oosterse muziek dus de combi met de sho vond ik ook heel mooi. Er was voor mij vreselijk veel om van te genieten. Wat hier ook heel mooi speelde, was het los laten van de tekstvellen die door de wind werden meegenomen en overal rond om verspreid lagen (maar eigenlijk is dat dan weer een “plaatje”). Je hoort wel ik heb geweldig genoten. Als ik aan het totaal terug denk kwam het bij mij over als een ritueel. (….) Ik hoop dat ik jullie voorstelling nog eens een keer kan zien en dan het liefst aan het einde van de serie, zodat je eventueel een ontwikkeling kan zien.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: