Nog een mooie publieksreactie

Etnomusicoloog Mark van Tongeren bezocht onze voorstelling op Schokland. Ook van hem ontvingen we een fijne reactie:

Ik heb erg genoten van de voorstelling. De ruimtelijke effecten werkten goed: ik kon veel verstaan, ook door de toerbeurten, en vond het niet storend dat er geluid wegviel. Mooie muzikale ideeën, soms complexer, soms makkelijker in het gehoor, niet echt 1 stijl. Vormgeving ook mooi, de cirkel, witte kleren, bewegingen, de klankinstallatie. En natuurlijk het samenvallen van de muziek die vast stond met de aeoolse harpen, wat magisch was omdat je steeds denkt dat het zo hoort (en de niet-musici/componisten zullen daar niet eens bij nadenken, des te beter).

Foto: Hans B. Thé

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: